+40 752 559 559 office@chic-go.ro

SERVICII

TRATAMENT CORPORAL

TRATAMENT CORPORAL

Ce inseamna un tratament corporal de slabire si remodelare corporala Eximia?

Atunci cand arati bine, te simti bine, iar acest tratament corporal pentru slabire si remodelare este gandit. Pentru a-si atinge obiectivul nu trebuie să dispere pentru ca nu reușesc să elimine cm din zonele cu probleme. Pot face câteva ședințe de tratament de remodelare corporală la salonul nostru de infrumusetare cu ajutorul unui aparat de ultima generatie.

Ce este Eximia HR77 Platinum?

Eximia este inovatia cand discutam despre tratament corporal, acesta reprezentand tehnologia de amploare care inlocuieste chirurgia estetica, cu terapii inovative ce stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Inca de la prima sedinta se poate observa o scadere in centimetri pe zona lucrata si o imbunatatire a aspectului pielii.

Eximia HR77 Platinum a fost printre preferatele specialistilor din domeniul tratamentelor corporale si esteticii medicale de la Congresul International de Medicina Anti-Aging, castigand premiul pentru “Cel mai bun echipament de slabit in 2017”.

Congresul International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialistii din domeniul estetico-medical, avand o baza solida de dovezi si prezentari stiintifice in estetica profesionala.

De ce sa alegi tehnologia Eximia si care sunt beneficiile?

 • Slabire intensiva localizata:

  Distrugerea localizata a tesutului gras se realizaeaza cu ajutorul laserporatiei, care descompune celulele grase in acizi grasi, glicerol si apa, substante ce vor fi apoi eliminate de organism. Reduce circumferinta zonei tratate cu pana la 5cm/sedinta.

 • Reduce celulita si reda fermitatea pielii:

  Combinatia dintre tehnologia de vacuum in 4 timpi, radiofrecventa monopolara si magnetoterapie reduce celulita in toate stadiile (celulita fibroasa, edematoasa, noduloasa) cu pana la 95%, reface elasticitatea si tonusul pielii cu pana la 80%, genereaza o intindere a pielii si oxigeneaza pielea.

 • Diminueaza vergeturile:

  Amelioreaza vergeturile vechi si trateaza vergeturile de culoare rosiatica in stadiul incipient.

 • Drenaj limfatic si detoxifiere:

  Cu 3 programe diferite destinate drenajului limfatic, acest tratament, ofera un drenaj detoxifiant imbunatatind drenajul limfatic si oxigenad tesuturile.

Tehnologiile inglobate in tratamentul Eximia

Laser Lipolitic

Cu o lungime a undelor adecvata, laserul este capabil sa actioneze asupra tesutului adipos fara a afecta tesuturile din jur.

Are o actiune sporita ce ofera un efect mult mai rapid in ceea ce priveste pierderea centimetrilor de pe zonele cu probleme.

Puterea sporita a acestuia asigura distrugerea rapida a tesutului adipos si eliminarea lui pe cale naturala.

Inovatia anului 2018 vine de la Eximia HR77 Platinum Aniversary care foloseste laserporatia multipolara cu vibratii. Aceasta inovatie ofera o neurostimulare non-invaziva care ajuta la obtinerea unor rezultate mai eficiente si mai rapide. Microvibratiile sunt miscari ritmice pulsate care permit tratarea in acelasi timp a tesutului conjunctiv si a grupului principal de muschi, reducand semnificativ durerea.

Multiporatie

Este tehnologia care creaza canale pana la celula adipoasa cu o intensitate marita pentru o mult mai buna penetrare a ingredientilor activi la nivelul celulei grase.

Alternativa estetica a mezoterapiei medicale cu un puternic si imediat efect anticelulitic, “injecteaza” substantele active pana in straturile profunde ale pielii  si elimina aspectul neplacut de coaja de portocala.

Vacuum

Realizeaza un masaj endermologic si vacuumatic in 4 faze ce permite astfel tratarea zonelor targetate.

Realizeaza un drenaj limfatic eficient, dizloca si defibrozeaza nodulii de celulita, imbunatateste circulatia dermica si hipodermica si accelereaza procesul de slabire.

Radiofrecventa quatripolara

Radiofrecventa incalzeste tesutul adipos si dermul oferind astfel multiple beneficii precum stimularea fibroblastelor care produc colagen si elastina, eliminarea toxinelor si a lichidelor, dar si imbunatatirea metabolismului celular.

Noua tehnologie incorporata in Eximia HR77 Platinum Aniversaryeste Radioporatia Square-Tech. Un concept inovativ ce combina 2 terapii – electroporatia si radiofrecventa bipolara special creat pentru a stimula productia de colagen si elastina chiar si in zonele dificile.  Ajuta la tratarea si eliminarea celulitei, vergeturilor, ridurilor, imbunatateste elasticitatea pielii si tonifiaza tesuturile.

Magnetoterapie

Rolele magnetice din manipulii de vacuum actioneaza asupra abilitatii sangelui de a fi un bun conductor magnetic si asupra efectelor pozitive in separarea conglomeratelor de celule rosii din sange rezultand o oxigenare superioara a tesutului.

Cum se desfasoara tratamentul cu Eximia?

Pregatirea

Este recomandat ca inainte de a incepe un tratament corporal Eximia sa aveti o consultatie cu specialistii nostri pentru a va asigura ca acest tratament va este recomandat.

Nu ingerati alimente grele cu o ora inainte de sedinta de tratament.

Durata

Durata unei sedinte de tratament corporal Eximia difera in functie de zonele pe care doriti sa le tratatati.

1 zona (coapse/abdomen) – 30 minute

2 zone (coapse si abdomen) – 60 de minute

3 zone (coapse si abdomen si gambe/brate) – 90 de minute

Frecventa

Pentru un tratament corporal garantat, numarul de sedinte necesar este de 3/saptamana, iar pentru mentinerea rezultateloe este suficienta o sedinta/saptamana.

Ce trebuie sa mai stii despre tratamentul corporal de slabire intensiva Eximia?

Contraindicatii

 • Persoanelor care sufera de afectiuni cardiace severe
 • Persoanelor insarcinate
 • Persoanelor cu fragilitate capilara, varice proeminente
 • Persoanelor care au mai putin de 6 luni de la o interventie chirurgicala pe zona tratata

Cum se realizeaza tratamentul

Tratamentul de slabire este personalizat imbinand cele 5 tehnologii intr-o singura sedinta.

 • Laserporatia actioneaza asupra stratului adipos diminuand in centimetri
 • Endo-Radio-Mag trateaza celulita, tonifiaza  si oxigeneaza pielea.

Consultatie gratuita

Inainte de a incepe tratamentul de slabire si remodelare corporala Eximia, se recomanda a avea o intalnire cu specialistii nostri pentru a va personaliza tratamentul si pentru a va aduce la cunostinta toate contraindicatiile si beneficiile acestuia.

FA O PROGRAMARE

Vino sa te bucuri de servicii exceptionale

Share This